ارتودنسی نامرئی

مطالب این صفحه توسط دکتر مبینا ملایی، جراح و متخصص ارتودنسی دندان با بیش از 10 سال سابقه کار در زمینه ارتودنسی، عضو انجمن ارتودنسیست های آمریکا و رتبه برتر بورد تخصصی و همچنین دارای تجربه بالا در درمان انواع ناهنجاری های دندانی و فکی نوشته شده است. دکتر مبینا ملایی بطور خاص در زمینه استفاده از ارتودنسی برای مرتب شدن فک و دندان تخصص دارد.

پیج اینستاگرام دکتر مبینا ملایی متخصص ارتودنسی

ارتودنسی نامرئی چیست؟

ارتودنسی نامرئی یا Invisible orthodontics یکی از متد های رفع مشکلات فک و دندان به کمک ارتودنسی است که برای جلب توجه کمتر استفاده می‌شود. در واقع در این متد به جای براکت ها و سیم های فلزی از دستگاه های شفاف استفاده می‌شود تا زمان لبخندزدن، صحبت کردن و بازشدن دهان بیمار معلوم نباشد که او این عمل اصلاحی را انجام داده است. کلینیک دکتر ملایی با سابقه درخشان ارائه دهنده کلیه امور مربوط به ارتودنسی میباشد.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

ویزیت

"*" indicates required fields

YYYY slash MM slash DD
نوبت دهی

از ارتودنسی نامرئی برای رفع چه مشکلاتی استفاده می‌شود؟

ارتودنسی نامرئی معمولاً برای مشکلات خفیف استفاده می‌شود و توانایی درمان اختلالات شدید را ندارد. برخی از مشکلاتی که با این روش درمان می‌شوند عبارت‌اند از:
  • فاصله زیاد میان دندان‌ها
  • کجی ملایم دندان‌ها
  • تنگی قوس دندان‌های بالا
  • دیپ بایت

ارتودنسی نامرئی برای چه افرادی مناسب است؟

برخی از افرادی که استفاده از ارتودنسی نامرئی برای آنها ایده‌آل خواهد بود عبارت‌اند از:
  • افرادی که دوست ندارند دیگران متوجه ارتودنسی شدن دندان‌های آنها شوند.
  • افرادی که از ارتودنسی با دستگاه‌های فلزی خوششان نمی‌آید.
  • افرادی که بر روی رنگ دندان‌های خود حساس هستند.
  • افرادی که سن زیادی دارند.
  • افرادی که مشکل فک و دندان آنها شدید نیست.
در برخی شرایط ممکن است استفاده از ارتودنسی نامرئی برای افراد مناسب نباشد و بهتر باشد که روش‌های جایگزین آن استفاده شوند.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

ارتودنسی نامرئی برای چه افرادی مناسب نیست؟

در برخی شرایط ممکن است استفاده از ارتودنسی نامرئی برای افراد مناسب نباشد و بهتر باشد که روش‌های جایگزین آن استفاده شوند. برخی از این شرایط عبارت‌اند از:
  • در شرایطی که مشکل بیمار شدید باشد و استفاده از ارتودنسی نامرئی مشکل او را تنها تا حد کمی بهبود ببخشد.
  • زمانی که موقعیت فک‌های بیمار با یکدیگر هماهنگ نیست.
  • زمانی که فرد بهداشت دهان و دندان خود را به‌اندازه کافی رعایت نمی‌کند؛ چون که لازم است در این روش الاینرهای متحرک به طور مرتب شست‌وشو داده شوند.
نوبت دهی

ارتودنسی نامرئی برای چه سنی مناسب است؟

از این نوع ارتودنسی می‌توان برای افراد در هر بازه سنی استفاده کرد؛ اما بیشتر این افراد بزرگسال هستند که از این روش استفاده می‌کنند. ازآنجایی‌که در استفاده از این روش همکاری بیمار هم اهمیت دارد ارتودنسی نامرئی برای ارتودنسی کودکان روش مناسبی نیست.

طول درمان با ارتودنسی نامرئی چقدر است؟

اینکه طول درمان با ارتودنسی‌های نامرئی چقدر طول بکشد می‌تواند به شدت مشکلات دندانی بیمار بستگی داشته باشد. بااین‌وجود می‌توان گفت که به طور متوسط این مدت ۶ تا ۳۶ ماه است. هرچقدر که مشکلات دندان بیمار شدیدتر باشند لازم است که الاینرها مدت بیشتری بر روی دندان‌ها بمانند تا آنها را در موقعیت درست خود قرار دهند. توصیه می‌شود که قبل از انجام ارتودنسی نامرئی با متخصص ارتودنسی خود صحبت کنید تا در مورد چنین مواردی به شما اطلاعات لازم را بدهد.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

انواع ارتودنسی نامرئی

ارتودنسی به‌طورکلی به دو روش ارتودنسی ثابت و ارتودنسی متحرک صورت می گیرد که هر کدام از این روش‌ها دارای ویژگی‌های خاص خود هستند. ارتودنسی نامرئی را هم می‌توان به سه روش مختلف انجام داد که این سه روش عبارت‌اند از:

ارتودنسی نامرئی با پلاک‌های متحرک

بهترین روش انجام ارتودنسی نامرئی استفاده از پلاک‌های متحرک و شفاف است که معمولاً منظور از ارتودنسی نامرئی هم همین نوع است. در این نوع ارتودنسی که با نام ارتودنسی invisalign هم شناخته می‌شود الاینرهای شفاف استفاده شده هر ۲ یا ۳ هفته یک‌بار تعویض می‌شوند. الاینرها و پلاک‌های شفاف استفاده در این روش به روش کامپیوتری قالب‌گیری می‌شوند به طور مخصوص برای هر بیمار ساخته می‌شوند تا تأثیرگذاری بیشتری بر درمان بیمار داشته باشند. برخی از مزایا و معایب استفاده از این روش عبارت‌اند از:

مزایا

استفاده از الاینرهای بی‌رنگ که باعث می‌شود به‌هیچ‌وجه نتوان آنها را در دهان بیمار مشاهده کرد.
  • نچسبیدن پلاک‌های استفاده شده به دندان‌های بینالود در نتیجه راحتی خارج‌کردن آنها از دهان در شرایطی که لازم به این کار باشد.
  • بعد از انجام این نوع ارتودنسی نیاز به انجام بلیچینگ نخواهد بود. دلیل این موضوع هم این است که ژل سفیدکننده به درون الاینرها ریخته می‌شود و دندان به طور خودکار سفید می‌شوند.
  • در این روش بیمار می‌تواند هر ۲ یا ۴ ماه یک‌بار به دندانپزشک مراجعه کند و لازم نیست این کار را به طور مداوم انجام دهد.
  • لازم نیست که در این روش وقت زیادی صرف تمیزکردن دندان‌ها شود و به‌راحتی می‌توان آنها را هنگام نخ دندان و مسواک‌زدن برداشت و دوباره سر جای خود گذاشت.
  • در این نوع ارتودنسی می‌تواند از هر ماده غذایی استفاده کنید و در این مورد محدودیتی نخواهید داشت. در واقع می‌توانید آنها را به‌راحتی هر بار قبل از غذاخوردن خارج کنید.

معایب

  • همکاری بیمار در این روش درمان اهمیت زیادی دارد. در واقع اگر بیمار الاینرها را بیش از حد از دهان خود خارج کند و آنها را به اندازه کافی در دهان خود نگه ندارد احتمال درمان مشکلی کم می‌شود.
  • احتمال تغییر رنگ الاینرها و تاب برداشتن آنها در صورت سهل‌انگاری وجود دارد.
  • این روش برای کودکانی که همه دندان‌های آنها دائمی نیستند و هنوز دندان شیری دارند مناسب نیست.
در یکی دیگر از روش‌های انجام ارتودنسی نامرئی از براکت‌هایی که هم‌رنگ دندان‌ها هستند استفاده می‌کنند.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

ارتودنسی نامرئی با براکت‌های ثابت هم‌رنگ دندان

در یکی دیگر از روش‌های انجام ارتودنسی نامرئی از براکت‌هایی که هم‌رنگ دندان‌ها هستند استفاده می‌کنند. این نوع ارتودنسی با نام های ارتودنسی سرامیکی، براکت سرامیکی، ارتودنسی هم‌رنگ دندان، ارتودنسی بی‌رنگ، ارتودنسی شفاف، ارتودنسی شیشه‌ای و ارتودنسی ژله‌ای نیز شناخته می شود. استفاده از براکت‌های سرامیکی در این روش باعث می‌شود که جلب‌توجه آن کمتر باشد. برخی از مزایا و معایب استفاده از این روش عبارت‌اند از:

مزایا

  • استفاده بیشتر از سیم‌های دارای روکش سفید به‌جای سیم‌های نقره‌ای رنگ که باعث می‌شود ارتودنسی قابل‌مشاهده نباشد.
  • این روش تأثیر زیادی در درمان مشکلات فک و دندان دارد و می‌تواند فشار مناسبی را ایجاد کند.

معایب

  • امکان تغییر رنگ‌دادن براکت‌ها در شرایطی که بیمار سهل‌انگاری کند.
  • احتمال شکستن براکت‌ها در این روش نسبت به شرایطی که از براکت‌های فلزی استفاده شود بیشتر است.
  • براکت‌های استفاده شده در این روش نسبت به براکت‌های فلزی سایز بزرگتری دارند.
  • طول درمان در این روش می‌تواند نسبت به سایر روش‌های انجام ارتودنسی بیشتر باشد.
  • تعداد کمی از متخصصان این نوع ارتودنسی را انجام می‌دهند.
  • کارکردن بر روی این نوع ارتودنسی‌ها برای متخصص ارتودنسی زمان‌بر است و برداشتن آنها بعد از پایان دوره درمان هم دشوار خواهد بود.
این روش انجام ارتودنسی‌های نامرئی با روش ارتودنسی سرامیکی شباهت زیادی دارد. در این روش از دستگاه‌های مختلف ارتودنسی مثل سیم‌ها و براکت‌ها در پشت دندان‌ها و در فک‌های بالا و پایین استفاده می‌شود.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

ارتودنسی نامرئی لینگوال ثابت

این روش انجام ارتودنسی‌های نامرئی با روش ارتودنسی سرامیکی شباهت زیادی دارد. در روش ارتودنسی لینگوال از دستگاه‌های مختلف ارتودنسی مثل سیم‌ها و براکت‌ها در پشت دندان‌ها و در فک‌های بالا و پایین استفاده می‌شود. این روش معمولاً در شرایط خیلی نادر استفاده می‌شود و بسیاری از دندانپزشکان هم این نوع ارتودنسی را توصیه نمی‌کنند. برخی از مزایا و معایب استفاده از این روش عبارت‌اند از:

مزایا

  • براکت‌های استفاده شده در این روش به پشت دندان‌ها متصل می‌شوند و به همین دلیل زمانی که دهان خود را باز می‌کنید ارتودنسی شما قابل‌مشاهده نیست.
  • در این نوع ارتودنسی از براکت‌هایی بسیار مقاوم و بادوام استفاده می‌شود.

معایب

  • قرارگرفتن براکت‌ها در پشت دندان‌های بیمار باعث می‌شود که دندانپزشک به‌راحتی به آنها دسترسی پیدا نکند و نتواند آنها را تنظیم یا تعمیر کند.
  • تمیزکردن براکت‌ها در این روش دشوار است.
  • بیمارانی که این نوع ارتودنسی را انجام می‌دهند معمولاً نمی‌توانند به‌راحتی صحبت کنند و از این لحاظ دچار مشکل می‌شوند.
  • ارتودنسی در این روش حجم زیادی از دهان بیمار را اشغال می‌کند و می‌تواند برای او آزاردهنده باشد.
این روش انجام ارتودنسی‌های نامرئی با روش ارتودنسی سرامیکی شباهت زیادی دارد. در این روش از دستگاه‌های مختلف ارتودنسی مثل سیم‌ها و براکت‌ها در پشت دندان‌ها و در فک‌های بالا و پایین استفاده می‌شود.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

کدام یک از انواع ارتودنسی نامرئی بهتر است؟

به‌طورکلی اینکه کدام نوع ارتودنسی نامرئی بهتر باشد می‌تواند به شرایط بیمار و نظر دندانپزشک بستگی داشته باشد. ازآنجایی‌که انواع ارتودنسی لینگوال نیاز به مراقبت زیادی دارند و به‌راحتی هم شکسته می‌شوند معمولاً از آنها برای کودکان استفاده نمی‌شود. ارتودنسی‌هایی که با الاینرهای متحرک هم انجام می‌شوند برای اینکه تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند نیاز به همکاری بیمار دارند و به همین دلیل ایده‌آل نیستند. ارتودنسی‌های نامرئی که با براکت‌های سرامیکی انجام می‌شوند چنین مشکلاتی را ندارند و می‌توانند از سایر انواع بهتر باشند. بااین‌وجود این نوع براکت‌ها هم دارای مقاومت زیادی نیستند و نسبت به براکت‌های فلزی شکننده‌تر هستند. نوبت دهی

مراحل انجام ارتودنسی نامرئی

مراحل انجام ارتودنسی نامرئی می‌تواند به انتخاب دندانپزشک بستگی داشته باشد. در واقع اینکه دندانپزشک انتخاب کند که از نوع ثابت یا متحرک استفاده کند مراحل موردنیاز را مشخص کند.

ارتودنسی نامرئی ثابت

زمانی که از ارتودنسی نامرئی ثابت استفاده شود مراحلی که باید طی شوند عبارت‌اند از:
  1. عکس‌گرفتن دقیق از فک و دندان‌های بیمار
  2. قالب گرفتن از دندان‌های بیمار توسط لابراتوار
  3. قرارگرفتن براکت‌ها در پشت دندان‌ها درصورتی‌که از روش ارتودنسی لینگوال استفاده شود و قرارگرفتن آنها بر روی دندان در روش ارتودنسی سرامیکی
  4. برنامه‌ریزی دقیق توسط دندانپزشک برای مراقبت از براکت‌ها و تنظیم جلسات ویزیت بعدی

ارتودنسی نامرئی متحرک

اگر از ارتودنسی نامرئی متحرک برای درمان مشکل استفاده شود لازم است که مراحل زیر دنبال شوند:
  1. گرفتن عکس از فک و دندان‌های بیمار
  2. قالب‌گیری از دندان‌های بیمار به کمک پرینتر سه‌بعدی
  3. دادن اطلاعات کسب شدن به کامپیوتر برای ساختن مدل سه‌بعدی دندان‌ها
  4. مشخص‌شدن جزئیات عملی که برای صاف‌شدن و ازبین‌رفتن مشکلات فک و دندان‌های بیمار لازم است انجام شود.
  5. مشخص‌شدن تعداد پلاک‌هایی که باید برای بیمار استفاده شوند و اندازه‌گیری مقداری که دندان‌ها برای مرتب‌شدن باید جابه‌جا شوند. تعداد پلاک‌ها می‌تواند برای هر مشکل و بیماری فک و دندان اختصاصی باشد.
  6. مشخص‌شدن تعداد جلساتی که بیمار باید به دندانپزشک مراجعه کند تا پلاک‌های استفاده شده تعویض شوند. تعداد جلسات به تعداد پلاک‌هایی که استفاده می‌شوند بستگی دارد.
  7. استفاده از هر پلاک به مدت ۱ تا ۲ هفته و روزانه حداقل ۲۲ ساعت
  8. بررسی وضعیت دندان‌های بیمار و مشاهده پیشرفت‌های ایجاد شده توسط دندانپزشک

مرحله پس از انجام ارتودنسی نامرئی

بعد از اینکه ارتودنسی انجام شد و پلاک‌ها از دهان بیمار خارج شدند لازم است که بیمار برای مدتی از ریتینرها یا نگهدارنده‌ها استفاده کند. دلیل استفاده از ریتینرها یا نگهدارنده ارتودنسی این است که دندان‌های بیمار در موقعیت موردنظر باقی بمانند و به‌جای اولیه خود بازنگردند. بیمارانی که از ارتودنسی نامرئی استفاده کرده‌اند معمولاً از ریتینرهای شفاف هم استفاده می‌کنند. ریتینرها هم می‌توانند به دودسته متحرک و ثابت تقسیم شوند. انواع ثابت از طریق سیم‌های کوچکی به پشت دندان‌های فک پایین متصل می‌شوند و به همین دلیل انواع شفاف آنها به‌سختی قابل‌مشاهده هستند. معمولاً توصیه می‌شود که ریتینرها به مدت ۲ ماه شبانه‌روز بر روی دندان‌های بیمار بمانند و بعدازاین ۲ ماه تنها به‌صورت شبانه استفاده شوند. در نهایت تنها لازم خواهد بود که بیمار یک سال دو شب در هفته ریتینر را بر روی دندان‌های خود قرار دهد.

مدت‌زمان استفاده از الاینرهای شفاف

درصورتی‌که از الاینرهای نامرئی متحرک برای بیمار استفاده شود معمولاً به او توصیه می‌شود که آنها را روزانه حداقل ۲۰ ساعت در دهان خود قرار دهد. درصورتی‌که الاینرها را به‌اندازه کافی در دهان خود قرار ندهید درمان شما با مشکل مواجه خواهد شد و دندان‌ها در محل صحیح خود قرار نمی‌گیرند. در برخی شرایط ممکن است که بعد از تمام‌شدن دوره درمان هنوز هم برخی از دندان‌های بیمار به طور خفیف در محل درست خود قرار نگرفته باشند. در این شرایط چند الاینر دیگر برای بیمار طراحی می‌شوند تا بتواند به نتیجه دلخواه خود برسد. هزینه این الاینرهای اضافی که به آنها تری‌های بهسازی هم گفته می‌شود از بیمار گرفته نمی‌شود و به‌عنوان بخشی از روند درمان در نظر گرفته می‌شوند.

مراقبت از الاینرهای شفاف

برای مراقبت از الاینرهای نامرئی یا شفاف باید نکات مختلفی را در نظر داشته باشید که برخی از این نکات عبارت‌اند از:
  • آنها را قبل از خوردن هر چیزی غیر از آب از دهان خود خارج کنید.
  • زمانی که می‌خواهید مسواک بزنید الاینرها را از دهان خود خارج کنید و آنها را با مسواک مخصوص خود تمیز کنید.
  • برای تمیزکردن الاینرها از شوینده‌های مخصوصی که دندانپزشکان توصیه می‌کنند استفاده کنید. توصیه می‌شود که برای تمیزکردن آنها از خمیردندان استفاده نکنید؛ چون که می‌تواند باعث ساییده شدن آنها شود و آنها را کدر کند.
  • ازآنجایی‌که الاینرها از جنس پلاستیک هستند به‌هیچ‌وجه آنها را در معرض حرارت شدید قرار ندهید. برای مثال آنها را با آب داغ نشویید، در آب جوش قرار ندهید و در کنار شوفاژ یا بخاری نگذارید.
  • زمانی که می‌خواهید الاینر خود را از دهانتان خارج کنید آن را در محل مخصوص خود قرار دهید. این کار باعث می‌شود که احتمال خراب‌شدن، آلوده‌شدن و گم‌شدن الاینر کاهش پیدا کند.
  • بعد از انجام ارتودنسی باید مصرف بیش از حد میان‌وعده‌های مختلف را کنار بگذارید. اینکه بخواهید بعد از خوردن هر میان‌وعده الاینرها را از دهان خارج کنید و سپس تمیز کنید می‌تواند خسته‌کننده باشد.

فواید انجام ارتودنسی نامرئی

برخی از فوایدی که استفاده از ارتودنسی نامرئی می‌تواند داشته باشد عبارت‌اند از:
  • کاهش احتمال پوسیدگی دندان‌ها
  • راحت بودن تمیزکردن براکت‌های شفاف
  • کاهش احتمال واردشدن آسیب به دندان‌ها
  • جلب‌توجه نکردن براکت‌ها و سیم‌های شفاف
  • وجود امکان برداشتن براکت‌ها و سیم‌ها هنگام غذاخوردن و شرایط حساس
  • راحت‌تر بودن تحمل پلاک‌های این ارتودنسی نسبت به سایر انواع ارتودنسی در روزهای اول
  • عدم وجود احتمال خارج‌شدن براکت‌ها و پاره شدن سیم‌ها
  • عدم نیاز به مراجعه به دندانپزشکی و صرف زمان برای تنظیم‌کردن سیم‌ها و براکت‌ها
  • احتمال کمتر واردشدن آسیب به فک و لثه‌ها

معایب انجام ارتودنسی نامرئی

برخی از معایب استفاده از ارتودنسی نامرئی عبارت‌اند از:
  • هزینه بیشتر نسبت به سایر انواع ارتودنسی
  • احتمال تغییر رنگ‌دادن براکت‌ها در صورت عدم مراقبت توسط بیمار
  • مناسب‌بودن این روش تنها برای افرادی که مشکلات خفیف تا متوسط دارند.
  • پررنگ بودن نقش همکاری بیمار در نتیجه‌گرفتن از انجام این نوع ارتودنسی
  • احتمال گم‌شدن براکت‌های شفاف در صورت سهل‌انگاری بیمار

هزینه انجام ارتودنسی نامرئی

به‌طورکلی می‌توان گفت که هزینه ارتودنسی نامرئی از سایر انواع ارتودنسی بیشتر است و این هزینه می‌تواند به عوامل مختلفی بستگی داشته باشد. برخی از این عوامل عبارت‌اند از:
  • شدت مشکل دندان‌های بیمار
  • وجود یا عدم وجود نیاز به درمان فک‌های بیمار
  • مدت‌زمان لازم برای درمان کامل بیمار
  • نوع ارتودنسی مدنظر بیمار مثل لینگوال، براکت سرامیکی و…
  • وجود یا عدم وجود نیاز به ارائه خدمات بیشتر پس از اتمام دوره درمان
  • نوع و کیفیت براکت‌ها و لوازم استفاده شده برای انجام ارتودنسی
همه عواملی که گفته شد باعث می‌شوند که گذاشتن یک قیمت مشخص برای انجام ارتودنسی نامرئی دشوار باشد. بااین‌وجود می‌توان گفت که هزینه انجام این کار برای هر یک از فک‌های بالا یا پایین در سال ۱۴۰۲ حداقل ۴۰ میلیون تومان است. یکی از دلایلی که باعث شده است هزینه انجام ارتودنسی نامرئی در ایران زیاد باشد این است که متریال موردنیاز برای انجام آن در کشورهای خارجی مثل کانادا تولید می‌شوند. برخی افراد برای اینکه هزینه‌های خود را کاهش دهند ممکن است که ارتودنسی فک بالای خود را از نوع نامرئی انجام دهند و فک پایین خود را با سایر روش‌ها ارتودنسی کنند. نوبت دهی

انتخاب بهترین دندانپزشک برای انجام ارتودنسی نامرئی

ازآنجایی‌که ارتودنسی نامرئی یک روش خیلی معمول نیست ممکن است که بسیاری از دندانپزشکان نتوانند این روش درمانی را به‌خوبی پیش ببرند. توصیه می‌شود که قبل از انتخاب متخصص ارتودنسی خود از تجربه او در این زمینه اطمینان حاصل کنید. پرس‌وجو از افرادی که قبلاً این عمل را انجام داده‌اند هم می‌تواند به شما در این راه کمک کند.

سوالات متداول

آیا در دوران بارداری هم می‌توان ارتودنسی نامرئی را انجام داد؟

بله، انجام ارتودنسی نامرئی در دوران بارداری مشکلی را ایجاد نخواهد کرد. ازآنجایی‌که برای این عمل از داروهای بی‌حسی و بیهوشی استفاده می‌شود ممکن است در مورد انجام آن برای افراد باردار نگرانی‌هایی وجود داشته باشد که این نگرانی‌ها بی‌مورد هستند.

آیا استفاده از الاینرهای شفاف درد دارد؟

ازآنجایی‌که در این روش هم مثل سایر روش‌های ارتودنسی بر روی دندان‌های بیمار فشار وارد می‌شود ممکن است که در چند روز اول بیمار درد را حس کند بااین‌وجود بعد از مدتی این درد عادی می‌شود. برای کاهی درد می‌توان از داروهای مسکن هم استفاده کرد.

آیا انجام ارتودنسی نامرئی چهره را تغییر می‌دهد؟

بله، انجام ارتودنسی نامرئی باعث می‌شود که مشکلاتی مثل اور بایت، فاصله بیش از حد دندان‌ها و کجی آنها از بین بروند و در نتیجه چهره بیمار هم تغییرات زیادی را داشته باشد.

مشاوره رایگان!