هزینه ارتودنسی

هزینه انجام ارتودنسی می‌تواند به موارد مختلفی بستگی داشته باشد. برای مثال هزینه انجام این عمل برای افرادی که دندان‌های فک بالای آنها مشکل دارد با افرادی که دندان‌های فک پایین آنها مشکل دارد متفاوت است. دستمزدی که دندانپزشک در نظر دارد، محل مطبی که می‌خواهید در آن ارتودنسی را انجام دهید و نوع دندان و نوع ارتودنسی هم می‌توانند بر هزینه این کار تأثیرگذار باشند. بااین‌وجود می‌توان گفت که هزینه انجام ارتودنسی در سال ۱۴۰۲ می‌تواند بین ۱۵ تا ۶۵ میلیون تومان باشد.

هزینه ارتودنسی در سال 1403

ارتودنسی، راه حلی ایده‌آل برای مرتب کردن دندان‌ها و خلق لبخندی زیبا است. هزینه ارتودنسی، به عوامل مختلفی بستگی دارد. با مراجعه به کلینیک دکتر ملایی، می‌توانید از مشاوره رایگان متخصص ارتودنسی بهره‌مند شده و از قیمت دقیق ارتودنسی برای خودتان مطلع شوید.

نوع ارتودنسیقیمت تقریبی (تومان)
ارتودنسی ثابت فلزی15 تا 30 میلیون
ارتودنسی سرامیکی20 تا 40 میلیون
ارتودنسی لینگوال30 تا 50 میلیون
ارتودنسی نامرئی (Invisalign)40 تا 70 میلیون

هزینه ارتودنسی به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

عوامل موثر بر هزینه ارتودنسی

  • نوع ارتودنسی: هر نوع ارتودنسی هزینه متفاوتی دارد. به طور کلی، ارتودنسی ثابت گران‌تر از ارتودنسی متحرک و نامرئی است.
  • شدت مشکل دندانی: هر چه مشکل دندانی شما پیچیده‌تر باشد، زمان درمان و هزینه ارتودنسی بیشتر خواهد بود.
  • تجربه و تخصص ارتودنتیست: ارتودنتیست‌های با تجربه و متخصص، هزینه بیشتری دریافت می‌کنند.
  • موقعیت جغرافیایی کلینیک: هزینه ارتودنسی در شهرهای بزرگ و مناطق مرفه، بیشتر از شهرهای کوچک و مناطق کم‌درآمد است.
  • مواد و تجهیزات مورد استفاده: استفاده از مواد و تجهیزات با کیفیت و پیشرفته، هزینه ارتودنسی را افزایش می‌دهد.

روش‌های پرداخت

در کلینیک دکتر ملایی، ما برای راحتی شما، روش‌های پرداخت متنوعی را ارائه می‌دهیم:

  • پرداخت نقدی: با پرداخت نقدی، می‌توانید از تخفیف ویژه ما بهره‌مند شوید.
  • پرداخت اقساطی: با پرداخت اقساطی، می‌توانید هزینه ارتودنسی را در طول درمان پرداخت کنید.

هزینه انجام ارتودنسی می‌تواند به موارد مختلفی بستگی داشته باشد. برای مثال هزینه انجام این عمل برای افرادی که دندان‌های فک بالای آنها مشکل دارد با افرادی که دندان‌های فک پایین آنها مشکل دارد متفاوت است.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

ویزیت

"*" indicates required fields

YYYY slash MM slash DD

تفاوت هزینه در ارتودنسی کودکان و بزرگسالان

هزینه انجام ارتودنسی کودکان هم می‌تواند تحت‌تأثیر عوامل مختلفی مثل سطح مشکل دندان‌ها و نوع ارتودنسی مورداستفاده باشد. بااین‌وجود این عمل در کودکان به طور متوسط ۵ تا 10میلیون تومان برای هر فک هزینه دارد. هزینه انجام همین عمل برای بزرگسالان هم معمولاً بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان برای هر فک است. این تفاوت در هزینه‌ها می‌تواند دارای دلایل مختلفی باشد که برخی از آنها عبارت‌اند از:

ازآنجایی‌که کودکان در سن رشد قرار دارند فک آنها هم درحال‌رشد است و می‌توان در مدت‌زمان کمتری مشکلات دندان در آنها را برطرف کرد.

کودکان معمولاً دارای مشکلات فک و دندان خفیف تا متوسط هستند و به همین دلیل لازم نیست که از روش‌های هزینه‌بر ارتودنسی برای اصلاح مشکلات آنها استفاده کرد.

در برخی شرایط انجام عمل ارتودنسی برای کودکان از حساسیت بیشتری برخوردار است و به همین دلیل لازم است که به دندانپزشکان ماهر برای این کار مراجعه کرد. این موضوع هم طبیعتاً می‌تواند هزینه انجام ارتودنسی برای کودکان را افزایش دهد.

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

هزینه ارتودنسی متحرک

یکی از روش‌های انجام ارتودنسی استفاده از قالب‌های متحرکی است که به‌راحتی می‌توان آنها را از دهان خود خارج کرد. در واقع در این روش بیمار می‌تواند بعد از غذاخوردن یا مسواک‌زدن قالب‌ها را در دهان خود قرار دهد. برای مشخص‌شدن هزینه انجام ارتودنسی متحرک ابتدا باید مشکلات دندان بیمار توسط دندانپزشک بررسی شوند اما می‌توان گفت که به طور متوسط هزینه انجام این عمل برای هر دو فک ۳۰ میلیون تومان است.

هزینه ارتودنسی متحرک تک فک

هزینه ارتودنسی متحرک تک فک به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله:

  • نوع پلاک متحرک: پلاک‌های متحرک انواع مختلفی دارند، از جمله پلاک‌های شفاف، پلاک‌های فانکشنال، و پلاک‌های متحرک با فنر. هر کدام از این پلاک‌ها هزینه متفاوتی دارند.
  • شدت ناهنجاری دندان: هرچه ناهنجاری دندان‌ها بیشتر باشد، هزینه درمان نیز بیشتر خواهد بود.
  • تجربه و تخصص دندانپزشک: هزینه‌های ارتودنسی در کلینیک‌های مختلف متفاوت است. در کلینیک دکتر ملایی، ما با بهره‌گیری از تخصص و تجربه دکتر ملایی و تیم حرفه‌ای ایشان، بهترین خدمات را با هزینه‌ای مناسب به شما ارائه می‌دهیم.

مزایای ارتودنسی متحرک تک فک:

  • هزینه کمتر: ارتودنسی متحرک تک فک نسبت به ارتودنسی ثابت هزینه کمتری دارد.
  • قابلیت جابجایی: شما می‌توانید پلاک متحرک را هنگام غذا خوردن یا مسواک زدن از دهان خارج کنید.
  • راحتی بیشتر: پلاک‌های متحرک نسبت به براکت‌های ثابت راحت‌تر هستند.
  •  زیبایی بیشتر: پلاک‌های شفاف تقریباً نامرئی هستند و به زیبایی لبخند شما لطمه نمی‌زنند.

برای انجام ارتودنسی ثابت مرئی معمولاً از براکت‌های فلزی استفاده می‌شود. می‌توان گفت که استفاده از براکت‌های فلزی مقرون‌به‌صرفه‌ترین راه انجام این عمل است

هزینه ارتودنسی متحرک نامرئی

یکی از روش‌های انجام ارتودنسی متحرک استفاده از پلاک‌های شفاف یا نامرئی است. این نوع از ارتودنسی معمولاً در میان بزرگسالان محبوبیت بیشتری دارد و پلاک‌های آن که به آنها الاینر هم گفته می‌شود به کمک فناوری سه‌بعدی و مطابق با دندان‌های بیمار ساخته می‌شوند. هزینه انجام این نوع ارتودنسی برای هر کدام از فک‌ها حداقل ۱۰ میلیون تومان است؛ اما این عدد می‌تواند به ۲۵ میلیون هم برسد.

هزینه ارتودنسی ثابت

یکی دیگر از روش‌های انجام ارتودنسی، استفاده از نوع ثابت آن است که بر روی دندان‌ها می‌چسبد و نمی‌توان براکت‌های آن را جدا کرد. ارتودنسی ثابت به دو روش مرئی و نامرئی انجام می‌شود که هزینه انجام هر کدام عبارت است از:

هزینه ارتودنسی ثابت مرئی با براکت‌های فلزی

برای انجام ارتودنسی ثابت مرئی معمولاً از براکت‌های فلزی استفاده می‌شود. می‌توان گفت که استفاده از براکت‌های فلزی مقرون‌به‌صرفه‌ترین راه انجام این عمل است که از سایر روش‌ها کارآمدتر هم هست و می‌تواند باعث درمان سریع‌تر مشکلات بیمار شود. هزینه انجام این نوع ارتودنسی به طور متوسط بین ۸ تا ۱۵ میلیون تومان برای هر فک است.

یکی دیگر از روش‌های انجام ارتودنسی، استفاده از نوع ثابت آن است که بر روی دندان‌ها می‌چسبد و نمی‌توان براکت‌های آن را جدا کرد.

 

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

هزینه ارتودنسی ثابت نامرئی

درصورتی‌که بخواهید ارتودنسی نامرئی انجام بدهید روش‌های مختلفی پیش روی شما هستند که هر کدام از این روش‌ها برای نوعی از مشکلات دندان مناسب هستند. انواع مختلف ارتودنسی ثابت نامرئی و هزینه انجام آنها عبارت است از:

  • روش لینگوال

در این روش ارتودنسی ثابت براکت‌ها و سیم‌ها را به قسمت پشتی دندان‌های بیمار متصل می‌کنند و به همین دلیل نمی‌توان آنها را در دهان بیمار مشاهده کرد. شرایط بیمار و شدت اختلالاتی که بیمار از آنها رنج می‌برد می‌تواند قیمت نهایی ارتودنسی لینگوال را مشخص کند. ازآنجایی‌که برای انجام این نوع ارتودنسی از براکت‌های شخصی سازی شده استفاده می‌شود و دندانپزشک هم برای جاگذاری این براکت‌ها باید وقت بیشتری را صرف کند هزینه انجام آن از ارتودنسی با براکت‌های فلزی و سرامیکی بیشتر خواهد بود. به طور متوسط هزینه انجام این نوع ارتودنسی برای هر فک حدود ۲۰ میلیون تومان است.

  • استفاده از براکت‌های سرامیکی

در یکی دیگر از روش‌های انجام ارتودنسی ثابت نامرئی از براکت‌های سرامیکی استفاده می‌شود که شفاف هستند و بر روی دندان‌ها قرار می‌گیرند. این براکت‌ها به دلیل ظرافت بالا از نظر ظاهری زیباتر از سایر انواع براکت‌ها هستند و به همین دلیل برخی افراد به آنها علاقه بیشتری دارند. ازآنجایی‌که براکت‌های سرامیکی به‌راحتی شکسته می‌شوند معمولاً هزینه زیادی را هم برای بیمار خواهند داشت. به طور متوسط هزینه انجام این نوع ارتودنسی برای هر فک ۱۵ میلیون تومان است.

  • روش دیمون

ارتودنسی دیمون یکی از روش‌های جدید انجام ارتودنسی است که در آن خود بیمار می‌تواند براکت‌های استفاده شده را تنظیم کند. این نوع ارتودنسی که پیشرفته‌تر سایر روش‌های ارتودنسی است معمولاً هزینه بیشتری هم دارد و برای انجام آن باید به دندانپزشک‌های ماهر مراجعه کنید. در این روش از ارتودنسی فشار وارد شده به دندان‌ها ملایم است و باعث می‌شود که بیمار با وجود داشتن براکت‌ها در دهان خود احساس راحتی بیشتری داشته باشد. در این روش زمان درمان هم کاهش پیدا می‌کند و مشکلات دندان بیمار با سرعت بیشتری برطرف می‌شوند. هزینه انجام ارتودنسی دیمون به‌ازای هر فک حداقل ۲۰ میلیون تومان است که این مقدار باتوجه‌به فواید این روش صرفه اقتصادی دارد.

درصورتی‌که بخواهید فقط یک یا چند دندان خود را ارتودنسی کنید هزینه‌ای که باید در نظر بگیرید از ارتودنسی کامل فک‌ها متفاوت خواهد بود.

 

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

هزینه ارتودنسی فک‌ها

هزینه انجام ارتودنسی برای اصلاح مشکلات فک هم توسط دندانپزشک مشخص می‌شود و ابتدا لازم است که به کمک عکس‌های تشخیصی مختلف سطح مشکل بیمار تشخیص داده شود.

ازآنجایی‌که باید پس از انجام ارتودنسی هر دو فک بیمار در موقعیت صحیح خود قرار بگیرند معمولاً این عمل اصلاحی به طور هم‌زمان و بر روی هر دو فک صورت می‌گیرد. در واقع زمانی که یکی از فک‌ها مشکل دارند معمولاً فک دیگر هم دچار مشکل است و به همین دلیل هزینه عمل هر دو فک را باید پرداخت کرد. به طور متوسط می‌توان گفت که هزینه انجام عمل ارتودنسی برای هر کدام از فک‌ها ۱۰ میلیون تومان است که به دلیل اصلاح هم‌زمان دو فک باید حداقل ۲۰ میلیون تومان برای این نوع ارتودنسی در نظر گرفت.

هزینه ارتودنسی دندان‌ها

درصورتی‌که بخواهید فقط یک یا چند دندان خود را ارتودنسی کنید هزینه‌ای که باید در نظر بگیرید از ارتودنسی کامل فک‌ها متفاوت خواهد بود. هزینه لازم برای انجام این عمل‌ها عبارت است از:

هزینه ارتودنسی تک دندان

درصورتی‌که یکی از دندان‌های جلویی فرد دچار مشکل باشند و این دندان هم در معرض دید قرار داشته باشد معمولاً ارتودنسی تک دندان را برای او انجام می‌دهند. ارتودنسی استفاده شده در این روش هم معمولاً از انواعی است که به‌راحتی مشاهده نمی‌شود و در طول درمان زیبایی لبخند بیمار را دچار مشکل نمی‌کنند. اینکه هزینه ارتودنسی برای یک دندان چقدر باشد می‌تواند به عوامل

مختلفی بستگی داشته باشد که برخی از این عوامل عبارت‌اند از:

  • متحرک یا ثابت‌بودن نوع ارتودنسی استفاده شده که معمولاً نوع ثابت استفاده می‌شود.
  • تکنولوژی و مصالح استفاده شده برای درمان مشکل بیمار که می‌تواند هزینه را زیاد یا کم دهد.
  • مدت زمانی که صرف اصلاح مشکل بیمار می‌شود که در صورت طولانی‌شدن زمان درمان، هزینه زیاد تر می شود.
  • استفاده از تجهیزات اضافی مثل عناصر ارتودنتیک که می‌تواند هزینه را بیش تر کند .

هزینه ارتودنسی دو دندان جلو

درصورتی‌که دو دندان جلویی بیمار مشکل داشته باشند مواردی مثل سن بیمار و روش موردنظر دندانپزشک هزینه عمل را مشخص می‌کنند. به‌طورکلی می‌توان گفت که هزینه انجام ارتودنسی دو دندان جلو نسبت به سایر دندان‌ها بیشتر است. دلیل این موضوع هم حساسیت بیشتر این دندان‌ها و تأثیر آنها بر زیبایی لبخند فرد است.

هزینه ارتودنسی دندان نیش نهفته

دندان نیش نهفته دندانی است که به طور کامل از لثه بیرون نیامده است. این می تواند منجر به درد، ناراحتی و مشکلات بایت شود. همچنین می تواند بر ظاهر لبخند شما تأثیر منفی بگذارد.

ارتودنسی دندان نیش نهفته نه تنها لبخند شما را بهبود می بخشد، بلکه سلامت دهان و دندان شما را نیز بهبود می بخشد. با هدایت دندان نیش به موقعیت مناسب، می توانیم از مشکلات بعدی مانند پوسیدگی دندان، بیماری لثه و آسیب به دندان های مجاور جلوگیری کنیم.

هزینه انجام ارتودنسی دندان نیش نهفته به طور متوسط ۵ میلیون تومان است. ازآنجایی‌که ارتودنسی این دندان معمولاً به همراه سایر دندان‌های بیمار انجام می‌شود هزینه آن به هزینه اصلی ارتودنسی اضافه می‌گردد.

هزینه ارتودنسی دندان نیش نهفته می تواند به عوامل مختلفی از جمله:

  • شدت مشکل: اگر دندان نیش به شدت نهفته باشد، ممکن است به درمان پیچیده تری نیاز داشته باشد که می تواند هزینه را افزایش دهد.
  • نوع بریس: بریس های فلزی سنتی مقرون به صرفه ترین گزینه هستند، در حالی که بریس های سرامیکی و نامرئی هزینه بیشتری دارند.
  • مدت زمان درمان: مدت زمان درمان بسته به شدت مشکل و نوع بریس مورد استفاده متفاوت است. درمان طولانی تر معمولاً به معنای هزینه بیشتر است.
  • موقعیت مکانی: هزینه های ارتودنسی می تواند بسته به موقعیت مکانی متفاوت باشد.

 

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

هزینه ارتودنسی دندان نیش بیرون‌زده

درصورتی‌که دندان نیش بیمار بیرون‌زده باشد و دچار مشکل شده باشد لازم است که برای ارتودنسی آن هزینه جداگانه‌ای در نظر گرفته شود. ازآنجایی‌که درمان این مشکل به‌شدت آن بستگی دارد برای مشخص‌کردن هزینه اصلاح آن باید به دندانپزشک مراجعه کنید.

هزینه ارتودنسی دندان خرگوشی

دندان خرگوشی زمانی رخ می‌دهد که دندان‌های جلویی بیمار نسبت به بقیه دندان‌ها جلوتر قرار گرفته باشند. برای درمان این مشکل معمولاً این دندان‌ها را به کمک ارتودنسی به عقب فشار می‌دهند. هزینه انجام ارتودنسی برای اصلاح این مشکل هم باید توسط دندانپزشک پزشک و بر اساس فاکتورهایی مثل سن بیمار و طول درمان اندازه‌گیری شود.

هزینه ارتودنسی چهار دندان جلو

اگر چهار دندان جلویی بیمار هم دچار مشکل شده باشند برای هزینه ارتودنسی دندان های جلو نظر دندانپزشک از هر چیزی مهم‌تر است. در واقع دندانپزشک باید ابتدا معاینات و آزمایشات لازم را انجام دهد و سپس هزینه این عمل را مشخص کند.

هزینه ارتودنسی با لیزر

یکی از روش‌های جدید ارتودنسی استفاده از لیزر است. در این روش میزان آزار و اذیتی که بیمار تحمل خواهد کرد کمتر خواهد بود و درد کمتری را هم متحمل خواهد شد. استفاده از لیزر برای ارتودنسی کردن دندان‌ها می‌تواند باعث شود که طول درمان بیمار هم کاهش پیدا کند. اینکه قصد داشته باشید چه مشکلی را با این روش درمان کنید می‌تواند هزینه پرداختی توسط شما را تعیین کند. استفاده از این روش نسبت به روش‌های سنتی انجام ارتودنسی دارای هزینه بیشتری است و می‌تواند برای بسیاری افراد صرفه اقتصادی نداشته باشد. حتی مواردی مثل تخصص دندانپزشک و محلی که کلینیک موردنظر شما در آن قرار دارد هم می‌توانند بر هزینه این عمل تأثیرگذار باشند.

هزینه ارتودنسی اپن‌بایت

زمانی که استخوان‌های فک بیمار به شکل درست رشد نمی‌کنند و دندان‌های فک بالایی و پایینی بیمار با یکدیگر فاصله پیدا می‌کنند به‌اصطلاح گفته می‌شود که بیمار مشکل اپن‌بایت دارد. در این مشکل دهان بیمار باز می‌ماند و او نمی‌تواند دهان خود را به طور کامل بسته نگه دارد. در این شرایط معمولاً ارتودنسی انجام نمی‌گیرد و لازم است که بیمار جراحی فک را انجام بدهد. در واقع در این شرایط ابتدا جراحی فک صورت می‌گیرد و اگر دندان‌های بیمار هم مشکل داشتند سپس ارتودنسی انجام می‌گیرد.

در شرایطی که فک پایینی بیمار دچار مشکل باشد از روش ارتودنسی کاموفلاژ استفاده می‌شود.

هزینه ارتودنسی کاموفلاژ

در شرایطی که فک پایینی بیمار دچار مشکل باشد از روش ارتودنسی کاموفلاژ استفاده می‌شود. در واقع این عمل برای افرادی است که فک پایینی آنها بیش از حد جلو یا عقب باشد. هزینه انجام ارتودنسی کاموفلاژ هم می‌تواند به شدت و نوع مشکل بیمار بستگی داشته باشد. برای مثال هزینه انجام این عمل در شرایطی که فک پایینی بیمار نسبت به فک بالایی جلو باشد با شرایطی که از فک بالایی عقب‌تر باشد تفاوت دارد و می‌تواند به نظر دندانپزشک بستگی داشته باشد.

هزینه ارتودنسی در تهران

به‌طورکلی مواد اولیه‌ای که برای انجام در ارتودنسی در شهرهای مختلف استفاده می‌شوند یکسان هستند و در نتیجه هزینه تهیه آنها هم در همه شهرهای ایران با یکدیگر تفاوتی ندارد. بااین‌وجود هزینه انجام ارتودنسی هم مثل سایر هزینه‌های زندگی در تهران نسبت به شهرستان‌ها بیشتر است و افرادی که می‌خواهند این عمل را تهران انجام دهند باید به این موضوع توجه داشته باشند. به طور کلی می‌توان گفت که هزینه انجام ارتودنسی در تهران می‌تواند بین ۸ تا ۲۳ میلیون تومان برای هر فک باشد که به دندانپزشک موردنظر شما و سطح مشکل شما بستگی داشته باشد.

هزینه ارتودنسی در کرج

هزینه انجام ارتودنسی در شهر کرج به‌اندازه تهران بالا نیست و بیشتر به هزینه انجام این عمل در شهرستان‌ها شباهت دارد. ازآنجایی‌که وضعیت اقتصادی در ایران مشکلات مختلفی دارد و تورم بالایی وجود دارد هزینه انجام ارتودنسی هم همیشه در حال افزایش است. برای مشخص‌شدن هزینه انجام ارتودنسی در کرج هم لازم است که ابتدا به دندانپزشکی مراجعه کنید تا معاینه شوید. درصورتی‌که لازم باشد دندان‌های شما قبل از ارتودنسی پر شوند یا اینکه عمل‌های اصلاحی دیگری برای شما انجام شوند طبیعتاً هزینه شما هم افزایش پیدا خواهد کرد. در جدول زیر می‌توانید هزینه انجام انواع مختلف ارتودنسی در کرج را به طور تقریبی مشاهده کنید.

نوبت دهی

برای مشاوره رایگان تماس بگیرید

021-۴۴۱۴۲۹۰۱

ردیف

نوع ارتودنسی و میزان نیاز بیمار

هزینه تقریبی ارتودنسی در کرج

1

هزینه ارتودنسی  متحرک (با حداقل قیمت ارتودنسی دندان برای هر فک)

از11میلیون به بالا

2

هزینه درمان ارتودنسی ثابت یک فک(با نامنظمی اندک)

از13 میلیون به بالا

3

هزینه درمان ثابت یک فک(با نامنظمی متوسط)

از15 میلیون به بالا

4

هزینه درمان ثابت یک فک(با نامنظمی زیاد و کیس پیچیده)

از16میلیون به بالا

5

هزینه درمان ارتودنسی نامرئی

 

6

هزینه ارتودنسی کودکان

 

7

هزینه ارتودنسی سرامیکی

 

هزینه ارتودنسی با بیمه‌های مختلف

اینکه بیمه تا چه حد بتواند هزینه انجام ارتودنسی را به شما پرداخت کند می‌تواند به نوع بیمه و سطح مشکل شما بستگی داشته باشد. برخی از انواع بیمه هزینه این عمل را به طور کامل پرداخت می‌کنند، برخی از آنها بخشی از این هزینه را می‌پردازند و برخی دیگر هم ارتودنسی را به‌طورکلی پوشش نمی‌دهند. برخی از بیمه‌ها ممکن است که فقط ارتودنسی برای کودکان و نوجوانان را پوشش دهند و برخی دیگر ممکن است بزرگسالان را هم پوشش دهند. شرایط پوشش هزینه ارتودنسی توسط بیمه‌های مختلف عبارت است از:

بیمه نیروهای مسلح: درصورتی‌که ارتودنسی خود را در بیمارستان‌های ارتش انجام دهید بیمه نیروهای مسلح می‌تواند هزینه انجام این عمل را بپردازد؛ اما اگر این کار را در کلینیک‌های خصوصی انجام دهید نمی‌توانید از این بیمه استفاده کنید.

بیمه تأمین اجتماعی: بیمه تأمین اجتماعی ارتودنسی را یک عمل زیبایی محسوب می‌کند و هزینه انجام آن را به شما پرداخت نخواهد کرد. باوجوداینکه مشکلات فک و دندان می‌توانند بر روی سلامتی جسمی و روانی افراد تأثیر منفی داشته باشند؛ اما درصورتی‌که از بیمه تأمین اجتماعی استفاده می‌کنید باید هزینه ارتودنسی را به طور کامل خودتان پرداخت کنید. نه‌تنها بیمه تأمین اجتماعی بلکه سایر بیمه‌های پایه هم هزینه انجام ارتودنسی را به بیمه‌شدگان پرداخت نمی‌کنند.

بیمه دانا: درصورتی‌که از بیمه دانا استفاده می‌کنید تحت پوشش قرارگرفتن یا نگرفتن ارتودنسی توسط بیمه می‌تواند به نوع بیمه شما بستگی داشته باشد. اگر از بیمه تکمیلی خدمات دندانپزشکی این بیمه استفاده می‌کنید می‌توانید هزینه انجام ارتودنسی را دریافت کنید؛ اما در صورتی از بیمه پایه آن استفاده می‌کنید هزینه ارتودنسی به شما پرداخت نمی‌شود.

بیمه سلامت: بیمه سلامت به‌هیچ‌وجه هزینه انجام ارتودنسی را پرداخت نمی‌کند و درصورتی‌که تحت پوشش آن هستید باید هزینه ارتودنسی را خودتان پرداخت کنید.

بیمه دی: بیمه دی برای خدمات دندانپزشکی تنها درصدی از هزینه لازم پرداخت می‌کند که آن هم باتوجه‌به مشکل بیمار خواهد بود. این بیمه ۶۰ درصد هزینه خدمات ارتودنسی را به بیماران پرداخت می‌کند و مابقی آن را خود بیمار باید پرداخت کند.

هزینه گرفتن عکس رنگی دندان‌ها برای ارتودنسی

قبل از انجام ارتودنسی لازم است که بیمار یک عکس cbct از دندان‌های خود بگیرد و به دندانپزشک بدهد تا او بتواند میزان مشکل او را تشخیص دهد و روش درمانی مناسب را انتخاب کند. این عکس نوعی جایگزین برای رادیوگرافی است که درگذشته از دندان‌ها گرفته می‌شد و نسبت به آن هم کارآمدی خیلی بیشتری دارد. عواملی مثل مرکز موردنظر شما برای گرفتن این عکس، کیفیت تجهیزات عکس‌برداری و محلی که مرکز عکس‌برداری در آن قرار دارد می‌توانند هزینه گرفتن عکس cbct را مشخص کنند. هزینه گرفتن این عکس معمولاً برای هر نیم فک محاسبه می‌شود و به طور متوسط ۷۷۵ هزار تومان برای هر نیم فک است.

قیمت(تومان)

Cbct  عکس

   775,000

برای هر نیم فک Cbct  عکس

هزینه قالب‌گیری دندان‌ها برای ارتودنسی

یکی دیگر از اقدامات ضروری قبل از انجام ارتودنسی گرفته‌شدن قالب‌های دندان است. در واقع این کار انجام می‌شود تا براکت‌ها یا الاینرهای استفاده شده با دندان‌های بیمار سازگار باشند و به طور اختصاصی برای او پاسخگو باشند. هزینه انجام قالب‌گیری دندان‌ها معمولاً بر روی هزینه انجام ارتودنسی اضافه می‌شود و جزئی از هزینه این عمل محسوب می‌شود. نوع موادی که از آنها برای قالب‌گیری استفاده می‌شود و دستمزد دندانپزشک می‌توانند بر هزینه لازم برای قالب‌گیری تأثیرگذار باشند.

هزینه تهیه مواد لازم برای ارتودنسی

برای انجام ارتودنسی از وسایل و مواد مختلفی استفاده می‌شود که هر کدام از آنها هزینه مختص خود را دارند. این وسایل و هزینه لازم برای تهیه آنها عبارت‌اند از: 

  • پلاک متحرک که هزینه آن ۵ میلیون تومان است.
  • پلایرهای ارتودنسی که هزینه آنها به طور متوسط ۸۰۰ هزار تومان است. از پلایرها برای شکل‌دادن به سیم‌های ارتودنسی استفاده می‌شود.
  • کیت چسب‌های ارتودنسی که قیمت آن حدود ۷۰۰ هزار تومان است. درون این کیت لوازم مختلفی مثل چسب دندان، پرایمرهای دندانی، اکتیوکننده‌های چسب دندان و پاک‌کننده چسب دندان وجود دارد. چسب دندان را به طور مستقیم بر روی دندان‌های بیمار می‌ریزند تا براکت‌ها به آن بچسبند، از پرایمرها بعد از چسب دندان استفاده می‌شود تا باعث شود چسب به طور ایمن بر روی دندان‌ها بماند. فعال‌کننده‌ها برای اینکه چسب‌های دندان چسبندگی بیشتری پیدا کنند استفاده می‌شوند و از پاک‌کننده‌های چسب دندان‌ها هم بعد از اتمام دوره درمان و برای پاک‌کردن چسب‌ها استفاده می‌شود.
  • خمیردندان که قیمت آن می‌تواند به برند آن، ترکیبات آن، حجم آن و مواردی ازاین‌دست بستگی داشته باشد. استفاده از خمیردندان برای پاک‌کردن ذرات غذا از میان دندان‌های بیمار و براکت‌ها و سیم‌ها ضروری است. استفاده از خیر دندان باعث می‌شود که بر روی دندان‌ها پلاک ایجاد نشود. از این محصولات باید به شکل خاصی که توسط دندانپزشک توصیه می‌شود استفاده کرد.
  • ریتینر (Retainer) که قیمت آن برای هر فک ۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است. استفاده از ریتینرها برای حفظ دندان‌ها در محل صحیح خود ضروری است.
سوالات متدوال
قیمت ارتودنسی در تهران چقدر است؟
  • ارتودنسی ثابت فلزی: 19 تا 29 میلیون تومان
  • ارتودنسی سرامیکی: 27 تا 37 میلیون تومان
  • ارتودنسی متحرک: 5 تا 11 میلیون تومان
  • ارتودنسی نامرئی: 38 میلیون تومان به بالا برای هر فک
چرا هزینه ارتودنسی بالا است؟

ارتودنسی ها از آلیاژهای فلزی یا ساختارهای کریستالی متنوعی ساخته می‌شوند که نوع آن به نوع ارتودنسی انتخابی شما بستگی دارد. ساخت ارتودنسی های شفاف در مقایسه با ارتودنسی های فلزی گران تر است، زیرا تهیه مواد آنها دشوارتر و ساخت آنها نیازمند کار و دقت بیشتری است.

آیا انجام ارتودنسی دردناک است؟

هنگام استفاده از ارتودنسی، اگرچه آسیب دیدگی رخ نمی‌دهد، اما احساس ناراحتی جزئی شایع است. برخی از بیماران در حین سازگاری دهان با ارتودنسی ها، درد یا ناراحتی در فک خود احساس می‌کنند. برای تسکین این درد، می‌توان از مسکن‌های بدون نسخه و داروهای خانگی مانند شستشوی دهان با آب نمک استفاده کرد.

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

مشاوره رایگان!